Kempingová sprcha, objem 20 litrů - CATTARA 13292

Neohodnoceno
Značka: CATTARA

Mobilní sprcha na kemping, dovolenou, výlety, objem 20 l – CATTARA 13292

Přenosná kempingová sprcha s objemem 20 litrů vhodná pro každodenní použití na dovolené, kempingu, výletu, v přírodě atd. Vyrobená z odolného PVC černé barvy.

Sprcha se dá ideálně zavěsit za strom nebo jiné vyšší místo. Vak je navržen tak, aby se voda na slunném místě ohřála a byla tak ohřátá pro osprchování. Prázdný vak lze po umytí složit a ušetřit si tak úložný prostor. 

Součástí balení je výztuha, hák s provázkem pro snadné zavěšení, hadice s ventilem a solární hák.

 

Technické parametry:

- rozměry: 40 x 60 x 16 cm

- objem: 20 l

- závěs: lanko s hákem

- ventil: kohoutek

- barva: černá

- hmotnost: 0,41 kg (prázdný vak)

Dostupnost ✓ Skladem - ihned k expedici (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kód: 13292
234 Kč –17 % 192 Kč 159 Kč bez DPH
Kempingová sprcha, objem 20 litrů - CATTARA 13292
Neohodnoceno
Značka: CATTARA
Kempingová sprcha, objem 20 litrů - CATTARA 13292
234 Kč –17 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Cattera byla založena v roce 2016 a přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které jsou vhodné pro široké spektrum volnočasových aktivit. 

Cattara přináší vysokou kvalitu výrobků s dlouhou životností. Při výběru nového zboží, vždy hledíme na inovace, hlídáme nové trendy a zároveň si kontrolujeme preciznost a výslednou kvalitu zpracování zboží.

Do našeho sortimentu patří stany, karimatky a spacáky, které potěší každého, kdo má rád pobyt v přírodě. Samozřejmostí jsou doplňky pro kemping, jako kapesní i čelové svítilny, precizní nože z kvalitní nožířské oceli, skládací lopatky, ale také různé sady SOS a další doplňkové zboží. Pod značkou Cattara najdete i kompletní kempingový a zahradní nábytek včetně houpacích sítí, vybavení pro piknik a křesílka pro rybáře.

Samozřejmostí je pak celá řada dalších nezbytností a doplňků jakými jsou kempingové vařiče, příbory, nádobí a mnoho dalších skvělých produktů.

Cattara