Dvoukotoučová mini bruska s přídavnou přímou bruskou - TUSON 130022

Neohodnoceno
Značka: TUSON

Dvoukotoučová malá bruska je kombinovaný přístroj k broušení a leštění kovů, plastů a dalších materiálů za použití odpovídajících brusných a leštících kotoučů. Přídavná přímá bruska je vhodná pro broušení, leštění, rytí, čištění dřeva a odstraňování otřepů řezání a frézování.

Napětí: 220-240V
Frekvence : 50Hz
Příkon: 120W
Rychlost bez zatížení: 0-9900 ot./min.
Průměr kotoučů: 75mm x 20mm x 10mm
Bohaté příslušenství v plastovém kufříku součástí balení

Dostupnost ✓ Skladem - ihned k expedici (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Kód: 130022
1 450 Kč 1 198 Kč bez DPH
Dvoukotoučová mini bruska s přídavnou přímou bruskou - TUSON 130022
Neohodnoceno
Značka: TUSON

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka TUSON patří české firmě PHT a.s., podobně jako MAGG. Hlavní předností tohoto elektrického nářadí a dílenského vybavení je především velmi výhodný poměr mezi kvalitou a cenou. Ten oceňují nejen profesionální automechanici a opraváři, ale i hobby uživatelé hledající kvalitní, ale cenově dostupné nářadí. I přes snahu nabídnout zákazníkovi výhodnější cenu jsou ale produkty TUSON na výborné úrovni co se týče designu a ergonomie. Firma navíc svoje už tak široké portfolio neustále rozšiřuje a zkvalitňuje.

Pod obchodní značkou TUSON je na trh dodáváno především ruční elektrické nářadí a dílenské vybavení mnoha druhů a různého určení. K dostání jsou například horkovzdušné či tavné pistole, úhlové či stolní brusky, hoblíky, vrtačky, kompresory nebo svářečky. Sortiment však doplňují i benzinové elektrocentrály nebo multimetry.

Potřebujete spolehlivé nářadí, ale nechcete minout majlant? Níže jsou produkty co se zaručeně vyplatí prohlédnout.