Trojúhelníková bruska DSE 280 Intec - METABO 600317500

Neohodnoceno
Značka: Metabo
Elektrická trojúhelníková bruska METABO DSE 280 Intec Výkonná a kvalitní bruska s trojúhelníkovou pracovní deskou pro profesionála i hobby uživatele – domácího kutila. Nástroj určen především pro efektivní broušení hran, rohů a dalších míst, kam se brusky s kruhovými či pravoúhlými deskami nedostanou. Optimální využití okrajů papíru zajišťuje patentovaná, rotující základní deska. Speciální elektronika Vario přizpůsobuje nastavení brusky podle použitých materiálů, brusný papír se uchycuje pomocí suchého zipu. Díky tomu je jeho výměna snadná a rychlá. Snadné ovládání: regulace ovládacím kolečkem pro předvolbu frekvence, štíhlý a ergonomický design pro pevné a pohodlné uchopení. Čistotu pracovního prostředí umožňuje prachová kazeta s filtrem pro práci bez připojení vysavače. Existuje také možnost připojení externího odsávání prachu. Kvalitní provedení: prachotěsné kuličkové ložisko; robustní pouzdro a základová deska jsou vyrobeny z tlakově litého hliníku. Součástí dodávky jsou kromě brusky: lamelová základní deska, šestihranný klíč, praktický plastový kufr pro pohodlný přenos i skladování. Technická data: Příkon: 280 W. Rozkmit: 1.8 mm. Počet brusných kmitů: 14000 - 22000 k. / min. Volnoběžné otáčky: 18000 ot. / min. Rozměr brusného papíru přes roh: 93 mm. Hmotnost: 1.3 kg.
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 600317500
2 425 Kč 2 004 Kč bez DPH
Trojúhelníková bruska DSE 280 Intec - METABO 600317500
Neohodnoceno
Značka: Metabo

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou Metabo je na trhu k dostání kvalitní a osvědčené elektrické a vzduchové nářadí. Mezi nejoblíbenější produkty se řadí úhlové a excentrické brusky, vrtačky, utahováky, horkovzdušné pistole nebo pily.

Společnost vznikla v roce 1924 jako výrobce malých ručních vrtaček. Zpočátku exportovala svoje zboží především do Ameriky, v současné době však působí přibližně ve stovce zemích světa a má 16 dceřiných společností. Mezi profesionálními řemeslníky i hobby uživateli jsou její produkty oceňované především díky mimořádné kvalitě a promyšlené konstrukci. Devadesát procent sortimentu je navrhováno a také vyráběno v Německu. Každý výrobek je před opuštěním továrny zkontrolován a vyzkoušen. Zákazník má tím pádem jistotu, že se mu do rukou dostane jen skutečně prvotřídní nástroj.