Otočný dílenský svěrák, malý 60mm - MAGG 30702260

Neohodnoceno
Značka: MAGG

Robustní mini svěrák s kovadlinou, šířka čelistí 6 cm, rozevření 5 cm, otočný o 360 stupňů – MAGG 30702260

Kompaktní stolní svěrák pro upnutí menších předmětů s max. silou 1,5 kN. Vhodný pro vrtání, pilování, montáž či demontáž a další podobné práce.

Uchycení na stůl, ponk nebo jinou pracovní plochu se provádí pomocí šroubové svěrky s posuvnou kličkou (netřeba vrtat montážní otvory do desky), díky otočnému talíři lze svěrák natočit přesně do požadované polohy (snadné zajištění ručními kličkami, pro utažení nebo povolení není nutné používat nářadí).

Pevná a odolná konstrukce: tělo a pohyblivé rameno jsou odlity z jednoho kusu.

 

Technické parametry:

- šířka čelistí: 60 mm

- max. rozevření: 50 mm

- max. upnutí na stůl: 45 mm

- rozsah otáčení: 360 °

- max. upínací síla: 1,5 kN

- hmotnost: 1800 g

Dostupnost Vyprodáno
Kód: 30702260
371 Kč 307 Kč bez DPH
Otočný dílenský svěrák, malý 60mm - MAGG 30702260
Neohodnoceno
Značka: MAGG

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou MAGG je na trhu k dostání rozsáhlý sortiment průmyslového zboží a ručního nářadí. Zákazník má k dispozici například brusivo, ruční ocelové kartáče či kartáčové nástavce na vrtačku, kleště různých druhů, svěráky či ráčny. Firma vyrábí i dílenské vybavení, jako jsou nářaďové kufry či přepravní vozíky.

Značka MAGG patří, podobně jako TUSON, české společnosti PHT a.s. V jejím sortimentu je zboží, které profesionálům i domácím kutilům nabízí příznivou kvalitu za atraktivní ceny. Do portfolia patří obchodní řady MAGG a MAGG PROFI. U obou je kladen důraz na stoprocentní funkčnost a dlouhou životnost. Sortiment je neustále zkvalitňován a rozšiřován tak, aby poskytoval zákazníkům co největší možnost výběru toho, co potřebují.

PHT a.s.