Svařovací drát MIG 0.8 mm, 5 kg na cívce - Rothenberger 31234

Neohodnoceno
Značka: ROTHENBERGER

Svářecí drát pro metodu MIG, tloušťka 0,8 mm, návin 5 kg na cívce – Rothenberger.

Užitečný svářecí drát je určen pro svařování v ochranné atmosféře z inertního – netečného plynu (Metal Inert Gas). Díky přesnému vinutí se při odvíjení z cívky nezasekává.


Technické parametry:

·         Tloušťka: 0,8 mm

·         Hmotnost: 5 kg

 

Dostupnost Do týdne
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Kód: 31234
1 242 Kč –4 % 1 180 Kč 975 Kč bez DPH
Svařovací drát MIG 0.8 mm, 5 kg na cívce - Rothenberger 31234
Neohodnoceno
Značka: ROTHENBERGER
Svařovací drát MIG 0.8 mm, 5 kg na cívce - Rothenberger 31234
1 242 Kč –4 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Ve společnosti ROTHENBERGER vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme nářadí a stroje na výrobu trubek pro instalatéry, topenáře, chladírenské a klimatizační techniky a servisní pracovníky. Naše nářadí se používá na stavbách v oboru SHK, v chladírenské, plynové a ekologické technice i v údržbě.

Společnost ROTHENBERGER byla založena v roce 1949 jako obchodní společnost a je jedním z předních světových výrobců trubkového nářadí. Dnes má společnost mezinárodní zastoupení s pobočkami ve 32 zemích a sítí obchodních partnerů. Německé společnosti společnosti sídlí v Kelkheimu. Patří společnosti ROTHENBERGER AG.

Řemeslníci si cení našich jednotek pro jejich spolehlivost a odolnost, což je známkou inovativní síly a sofistikované technologie, kterou používáme při vývoji a výrobě našich produktů. Řemeslníci najdou našich více než 6000 výrobků ve specializovaných oborech, kterým jako dodavatel kompletního sortimentu nabízíme ucelené portfolio.

 

ROTHENBERGER nářadi a stroje